Kimbap este unul dintre cele mai populare feluri de mancare coreeana, ce se poate servi ca aperitiv la mese festive sau ca gustare rece intre mese. Aparent, seamana bine cu sushi, dar exista diferente. Sushi-ul are un numar minim de ingrediente, contine sushimi (peste crud) si se mananca impreuna cu pasta iute de wasabi pe cand kimbap-ul nu contine peste crud, foloseste mai multe ingrediente si nu are nevoie de wasabi.
Pasta de ardei iute, care se obtine din ardei iuti uscati, sare, apa si boabe de soia fermentate, este folosita ca sos pentru diverse tipuri de legume, fiind totodata consumata frecvent impreuna cu orez si ulei de susan.
Varianta populara de kimbap:
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii