ALIMENTA - Targ international pentru industria alimentara, 31 octombrie - 4 noiembrie

Intreaga comunitate a reprezentantilor domeniului alimentar din Romania se reuneste o data pe an pentru a identifica surse noi de produse si echipamente, in scopul achizitionarii acestora la preturi avantajoase, dar si pentru a tine pasul cu tendintele industriei, la ALIMENTA - singurul targ international dedicat furnizorilor de tehnologie de procesare si producatorilor de produse alimentare si bauturi din Romania.  

ALIMENTA - Targ international pentru industria alimentara, 31 octombrie - 4 noiembrie

Evenimentul din acest an, aflat la ce-a de-a V-a editie, se va desfasura in perioada 31 octombrie - 04 noimbrie 2012, in cadrul Pavilionului Central - ROMEXPO si va reuni ca expozanti producatori, importatori, exportatori, reprezentanti si comercianti din domeniile:
- Alimente
- Tehnologie de procesare alimente
- Igiena, Siguranta alimentara, Transport, Logistica, Depozitare
- Gastronomie, Literatura de specialitate/Reviste si Carti de bucate
- Echipamente si Utilaje noi si second hand
- Bauturi
 
Pentru reprezentantii restaurantelor si firmelor de catering, participarea la un astfel de eveniment comercial reprezinta o modalitate excelenta de a gasi noi produse si potentiali furnizori. In acelasi timp, evenimentul va oferi o perspectiva ampla asupra noilor tendinte din sectorul alimentar reprezentand o buna ocazie de a intalni experti din industrie. Demonstratiile live ale tehnologiilor de procesare prezentate, testarile si degustarile de produse vor reprezenta punctele de atractie ale expozitiei.

ALIMENTA 2012 impreuna cu INDAGRA (Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei), EXPO DRINK & WINE (Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice) si ALL PACK (Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice) isi propun sa abordeze intreaga tematica a sectorului agro-alimentar din Romania si sa ofere publicului interesat un bilant de toamna complet asupra acestui aspect al economiei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise