Cine a zis ca postul nu poate fi gustos inseamna ca nu a gatit una din retetele Good Food! Incearca un risotto primavera cu legume ce te va incanta cu arome proaspete.
30 de minute
2 portii
usor de preparat
Ingrediente:
600ml supa de legume gata facuta
ulei de masline
1 ceapa mica, taiata cubulete
1 morcov mare, curatat de coaja, taiat cubulete
2 dovlecei medii, taiati cubulete
150g orez pentru risotto
50g de mazare congelata
4 cepe verzi, tocate
Mod de preparare:
1. Se fierbe supa intr-o cratita, apoi se da focul mic si se mai lasa putin pe flacra. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si intinsa, se adauga ceapa, morcovul, dovleceii si se asezoneaza cu sare si piper. Se lasa pe foc 3 minute, apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute.
2. Se adauga un polonic de supa si se amesteca pana cand se absoarbe supa in orez. Se continua pana cand se foloseste aproape toata supa, iar orezul este moale. Cu 5 minute inainte sa fie gata, se adauga mazarea si ceapa verde si se amesteca.
Reteta are doar 390 kcalorii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii