Regiunea Provence, situata in sud-estul Frantei, este inundata de soare, cu numeroase campuri cu lavanda si o bucatarie renumita in toata lumea. Aromele si miresmele din Provence sunt unice, te fac sa te gandesti la caise, migdale, lavanda, trandafiri, ulei de masline si rozmarin.
Uleiul esential de lavanda si trandafiri din Grasse - potrivite pentru parul lipsit de stralucire.
Pentru ca toate aceste ingrediente ne-au facut pofta de mancarurile provensale, va prezentam cateva feluri de mancare traditionale regiunii si extrem de savuroase.
Poti castiga saptamanal prin tragere la sorti unul dintre cele 3 seturi de produse Garnier UltraDoux Heritage de Provence (sampon 400 ml + balsam pentru par 200 ml). Lasa raspunsul printr-un comentariu mai jos >>
AM ALES CÂŞTIGĂTORII!
Câştigătoare sunt comentariul cu numărul 41, al doamnei Gabriela Tatiana Rotar, comentariul cu numarul 23 al doamnei adaluci si comentariul cu numarul 60 al doamnei Clao! Felicitări! Fiecare castigatoare va primi un set de produse Garnier UltraDoux Heritage de Provence (sampon 400 ml + balsam pentru par 200 ml).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii