În 16 februarie 2018 chinezii trec în Noul An, adică în anul Câinelui de Pământ.
Nu ştim ce înseamnă asta din punct de vedere astrologic, însă ştim sigur că anul acesta noi o să consumăm mai multe preparate chinezeşti.
Avem multe motive să facem asta: mâncarea chinezească e sănătoasă, uşoară şi rapid de preparat. Bucataria chinezeasca acorda o mare importanta echilibrarii ingredientelor in felurile de mancare. Acest pas important trebuie sa rezulte intr-o imbinare armonioasa de texturi, culori, arome, forme si calitati nutritionale.
Am căutat şi avem câteva propuneri pe care să le luaţi în seamă în acest nou an:
Vita cu ghimbir, urechi de lemn si taietei de orez
Desigur, vă mai puteţi inspira şi din secţiunea noastră specială cu reţete asiatice. Vă dorim un An Nou Chinezesc extraordinar!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii