Cu siguranta, si voua vi s-a intamplat cel putin o data sa aveti in farfurie un ou al carui galbenus sa aiba marginile verzi. Ei bine, trebuie sa stii ca acest fapt nu este cauzat de catre ou, ci de pregatirea necorespunzatoare a acestuia.
Decolorarea galbenusului este un semn ca a fost fiert prea mult timp. Ca si in cazul fripturii care se usuca sau a orezului care se arde daca sunt pregatite excesiv, ouale fierte in exces sunt comestibile si chiar gustoase.
Sursa foto: www.flickr.com
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii