Când vrei să-ți impresionezi musafirii sau oamenii dragi, o poți face prin felul în care gătești. Domeniul culinar este unul foarte vast, împânzit de nenumărate secrete, unele populare, iar altele știute doar de cei mai mari bucătari ai lumii. Însă, atunci când vine vorba de mâncare, totul se reduce la gustul fiecăruia.
Pentru a realiza preparate care să impresioneze atât prin aspect cât și prin gust, alege acele rețete de mâncare pe care te pricepi să le gătești, însă pune-ți amprenta în farfurie prin modul în care prezinți preparatul. Când vine vorba de plating, dă frâu liber imaginației, iar rezultatele cu siguranță vor stârni aprecierea degustătorilor, și în acest fel fiecare masă va fi un adevărat festin.
Dacă ești în căutarea unor rețete speciale, poți alege să gătești un preparat din bucătăria internațională, fie că ești un bucătar mai îndemânatic, fie că pur și simplu îți dorești să încerci ceva nou. Pentru preparatele culinare internaționale, îți recomandăm să cauți o
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii