Iubitorii de cafea probabil ştiu despre ce vorbesc.
Cea mai scumpă cafea din lume se numeşte kopi luwak şi este extrasă din ... excrementele unor animale micuţe, numite Civet, care trăiesc în Asia şi Africa. Aceste animăluţe se hrănesc numai cu cele mai bune boabe de cafea crudă şi le elimină întregi, datorită sistemului lor digestiv extraordinar.
500 de grame de astfel de cafea se vând cu 600 de dolari. Nu aş refuza o cană de kopi luwak, dar am o singură întrebare: oare cine şi de ce a descoperit ce gust extraordinar au aceste boabe de cafea?
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii