Cu siguranta, si voi v-ati intrebat de ce mancarea din avion este atat de fada atunci cand ati degustat preparatele printre nori. De vina nu este chef-ul, asa cum suntem tentati sa credem, ci vina o purtam chiar asupra noastra. Mai exact, odata cu marirea altitudinii, perceptia noastra asupra gusturilor sarat si dulce scade cu pana la 30%.
Preparatele servite in avion sunt gatite anterior, racite si impachetate, astfel incat sa poarta rezista transferului pana la avion si reincalzirii inainte de a fi servite. Preparatele sunt reincalzite cu ajutorul cuptoarelor cu convectie, ce folosesc aerul uscat pentru incalzire. Aragazele sau cuptoarele cu microunde nu sunt permise in avioane, din motive de siguranta.
Sursa foto: www.flickr.com
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii