Alimente deghizate – un proiect marca Hikaru Cho

Ai putea crede ca in acest moment privesti o banala portocala. Ei bine, uneori, lucrurile nu sunt exact ceea ce iti inchipui. Cam asta ar vrea sa ne transmita artista Hikaru Cho prin cel mai recent proiect al sau.  

Alimente deghizate – un proiect marca Hikaru Cho

Hikaru Cho, artista nascuta in Tokio, Japonia, se foloseste de abilitatile sale pentru a crea o noua realitate. Astfel, ea a transformat o banana intr-un castravete, un ou intr-o vanata si o rosie intr-o portocala. Desi poate parea floare la ureche ceea ce face tanara artista, lucrurile nu stau chiar asa. Proiectul sau implica mult talent si pricepere.
Operele lui Cho nu se rezuma doar la fructe si legume. Ea se foloseste de talentul sau pentru a face machiaje inedite, dar si pentru a picta direct pe corp. Se pare ca nu sunt foarte multe lucruri pe care Cho sa ne le poata transforma cu o pensula si cateva culori.
Noua ne-a placut foarte mult proiectului tinerei din Japonia. Daca si voi o apreciati, nu ezitati sa o urmariti pe Facebook sau Instagram.

sursa articol si sursa foto

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise