7 ingrediente ciudate pe care oamenii le adauga in cafea

Cafeaua a devenit parte din viata noastra, multi dintre noi neputandu-si imagina diminetile fara o ceasca mare si calda de cafea in mana. Dupa preferinte, unii aleg sa adauge in cafea lapte, zahar, frisca sau sa o savureze simpla. Insa exista si persoane mai curajoase care adauga unele dintre cele mai ciudate ingrediente si carora chiar le place asa.

7 ingrediente ciudate pe care oamenii le adauga in cafea

Iata care sunt cele mai bizare ingrediente pe care le adauga oamenii cafelei:

1. Oua

Pare ciudat, insa sunt oameni care adauga oua in cafea, pentru a crea o cafea mai densa si mai bogata. Daca doriti sa incercati, asigurati-va ca adaugati oul inainte de pune cafeaua pe foc, pentru a evita aparitia unor probleme digestive.
2. Inghetata

O cupa de inghetata moale si gustoasa va transforma cafeaua ta intr-o experienta unica si racoritoare. Cu toate ca poate parea ciudat sa incepi ziua cu inghetata, noi zicem ca este un lucru ce trebuie incercat cel putin o data.

3. Sare

Sarea face ca totul sa aiba un gust mai bun. Asa este si in cazul cafelei, careia ii estompreaza gustul amar si o face mult mai gustoasa, fie ca vorbim numai de un praf de sare.
4. Unt de arahide

Untul de arahide este potrivit pentru foarte multe preparate, printre care si cafeaua. Inainte de a adauga untul de arahide, asigurati-va ca temperatura cafelei este ridicata, caci altfel untul de arahide nu se va topi.
5. Nutella

Stiam deja ca Nutella este potrivita pentru orice, asa ca nu ezitati sa o adaugati si in cafea.
6. Ulei de cocos

Din ce in ce mai popular, uleiul de cocos poate oferi cafelei noastre acea senzatie de bautura tropicala.
7. Sirop de artar

Siropul de artar ii va da cafelei o aroma de acadele sau de wafe. Aveti insa grija sa nu adaugati prea mult.
Sursa articol: www.foodbeast.com
Sursa foto: www.flickr.com
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise