Ce gust ar mai avea mancarea fara condimentele de care suntem atat de dependenti? Sofranul, numit adesea si aurul rosu al gastronomiei, este unul dintre cele mai celebre condimente din lume, fara de care gatitul din intreaga lume nu ar mai fi la fel. Se spune ca sunt suficiente doar cateva firisoare pentru a schimba total aroma unui preparat. Din pacate, pretul sau ridicat nu il face accesibil tuturor celor pasionati de bucatarie. De multe ori, pe piata romaneasca se gaseste sofran fals; acesta consta intr-un amestec de sofran adevarat (doar cateva firisoare) si sofran salbatic, o varianta mult mai accesibila a sofranului adevarat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii