Suna ciudat, insa nu toate alimentele au o perioada de valabilitate; exista o serie de produse care isi pot pastra proprietatile 100 de ani sau chiar la infinit. De exemplu, mierea neprocesata si depozitata intr-un recipient inchis ermetic are o valabilitate extinsa aproape pentru totdeauna. Un alt aliment cu o "viata" indelungata este orezul, ce poate fi consumat chiar si la 30 de ani de la depozitare.
Sursa articol si sursa foto: www.goodshomedesign.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii