Iata-ne ajunsi in luna octombrie, luna frumoasa de toamna, cu parfum de scortisoara si dovleac, dar si de cafea proaspat facuta. Ne bucuram de culorile calde ale naturii si de emotiile care ne incearca.

Luna aceasta sarbatorim Festivalul Cafelei alaturi de prietenii de la Breville Romania si ne rasfatam cu deserturi minunate pe baza de cafea, aceasta licoare intensa si buna care ne da energie in fiecare dimineata.

Gustos.ro va invita asadar sa inscrieti in concursul "Deserturi rafinate cu Breville", cel putin 2 retete de deserturi pe baza de cafea, dintre cele pregatite de voi.


IATA CUM PARTICIPATI LA CONCURS:

Intre 6 si 31 octombrie 2021, va asteptam cu drag sa inscrieti in contul vostru de utilizator de pe site-ul Gustos.ro cel putin 2 retete de deserturi pe baza de cafea. Cand vine vorba de deserturi, nu exista limita in a combina ingrediente parfumate care sa ne faca sa savuram cu pofta. Prajituri delicioase, mousseuri, fursecuri, torturi, toate menite sa ne rasfete papilele intr-un "dans" savuros, cu parfum de cafea. 


***Cea mai apreciata reteta pe baza de cafea va fi premiata cu un minunat Espressor Manual cu Lapte Prima Latte Silver Breville*********************************************************

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?
 
Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante, este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:
 
1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
2. Accesati link-ul "Profilul tau"
3. Apasati butonul "Adauga reteta"
4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
5. Verificati si postati reteta

**************************************************************
Desemnarea castigatorului se va face prin jurizare de catre echipa Gustos.ro.
Criteriile jurizarii vor fi: respectarea temei, claritatea descrierii pasilor de preparare, complexitate preparatului, aspectul preparatului final.
 
Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.
 
Castigatorul va fi anuntat pe 4 noiembrie 2021.
 
Mult succes!
 
Cu drag,
Echipa Gustos

 

  • 0 comentarii