In 30 de minute sunt gata facuti si mancati acesti cornetii cu iaurt, asa ca, daca aveti ingredientele la dispozitie, merita incercati pentru ca sunt extraordinar de buni.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Topim untul la bain marie si il lasam sa se raceasca. Amestecam faina cu untul rece, iaurtul, praful de copt si varful de sare.
Asezam aluatul obtinut pe planul de lucru infarinat si il intindem intr-o foaie de aproximativ 0,5 cm grosime si o taiem cu o rotita sau cu un cutit in 8 triunghiuri. Punem in centrul fiecarui triunghi nutella sau gem.
Rulam fiecare triunghi dinspre partea mai lata spre varf si asezam cornurile in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. NU le ungem cu nimic. Le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15-20 minute, pana se rumenesc. Le scoatem si le pudram cu zahar pudra vanilat cat sunt fierbinti,
Si le servim.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii