O varianta vegetariana a chiftelelor clasice cu carne. Daca le-as fi mancat facute de altcineva si mi-ar fi spus ca sunt facute din paine nu as fi crezut , atat de bune sunt. Se pot face si marinate. Eu le-am prajit doar si le-am servit cu castraveciori murati.
Ingrediente (gramajul folosit de mine)
![]()
Dam pe razatoarea cu gauri mari cascavalul sau parmezanul, razuim si morcovul tot pe razatoarea cu gauri mari,
![]()
ceapa si usturoiul le dam pe gaurile cele mai mici, adugam mararul tocat fin, sarea si piperul, painea scursa bine bine si cele 2 oua.
![]()
Eu am pus mult marar pt ca imi place. Si amestecam bine bine.
![]()
Lasam cam jumatate de ora la frigider sa prinda painea aroma ingredientelor dupa care formam chiftelute mici pe care le trecem prin faina
![]()
Le prajim in ulei incins si le servim alaturi de ce dorim noi.
![]()
Sunt delicioase si reci. Nu sunt evident ca cele de carne dar sunt o varianta excelenta pentru vegetarieni.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii