Unisol te invita la Olimpiada Toamnei!

Toamna este sezonul in care gospodinele constiincioase se pregatesc pentru iarna cu borcane pline de bunatati. Zacusca, fasolea sau tocanele de legume sunt nelipsite din camara celor care vor sa se bucure de conserve naturale si gustoase tot anul. Pentru ca cinsteste si apreciaza acest frumos obicei, Unisol si-a propus sa vina in intampinarea celor care se straduiesc sa pastreze traditiile.

Unisol te invita la Olimpiada Toamnei!

Insa uleiul de cea mai buna calitate nu este tot ce ne-am propus sa le oferim gospodinelor in aceasta perioada. Unisol le ofera celor care foloseasc uleiul nostru pentru prepararea conservelor si un mic cadou, menit sa le innobileze munca: kit-ul de ornamente pentru borcane.

Toti cei care cumpara in aceasta perioada uleiul nostru isi vor putea infrumuseta borcanele de toamna cu un set de etichete si ornamente deosebite.

Iar asta nu e tot! Etapele Olimpiadei se vor desfasura in cadrul pietelor si festivalurilor campenesti, unde Unisol va fi prezent alaturi de anternorul lotului olimpic de gatit, Adrian Hadean, care ne va arata cum se prepara cele mai savuroase conserve de toamna, dupa retete traditionale, dar ceva mai usoare.

Programul urmatoarelor festivaluri este: Ravasitul Oilor - Bran -> 28-29 septembrie si cel al Carnatilor de Plescoi – Buzau -> 5-6 octombrie.

Si pentru ca orice olimpiada premiaza si incununeaza succesul, cele mai constiincioase gospodine vor fi premiate cu ulei pentru tot sezonul!

Ajuta-ne sa strangem cele mai multe borcane la un loc. Daca pastrezi traditiile si te pregatesti pentru iarna cu conserve de legume te premiem. Inscrie si tu productia ta de borcane pe site-ul Olimpiadei si poti castiga ulei pentru tot sezonul: www.bucatarulunisol.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise