Toamna este sezonul in care gospodinele constiincioase se pregatesc pentru iarna cu borcane pline de bunatati. Zacusca, fasolea sau tocanele de legume sunt nelipsite din camara celor care vor sa se bucure de conserve naturale si gustoase tot anul. Pentru ca cinsteste si apreciaza acest frumos obicei, Unisol si-a propus sa vina in intampinarea celor care se straduiesc sa pastreze traditiile.
Insa uleiul de cea mai buna calitate nu este tot ce ne-am propus sa le oferim gospodinelor in aceasta perioada. Unisol le ofera celor care foloseasc uleiul nostru pentru prepararea conservelor si un mic cadou, menit sa le innobileze munca: kit-ul de ornamente pentru borcane.

Toti cei care cumpara in aceasta perioada uleiul nostru isi vor putea infrumuseta borcanele de toamna cu un set de etichete si ornamente deosebite.

Iar asta nu e tot! Etapele Olimpiadei se vor desfasura in cadrul pietelor si festivalurilor campenesti, unde Unisol va fi prezent alaturi de anternorul lotului olimpic de gatit, Adrian Hadean, care ne va arata cum se prepara cele mai savuroase conserve de toamna, dupa retete traditionale, dar ceva mai usoare. 

Programul urmatoarelor festivaluri este: Ravasitul Oilor - Bran -> 28-29 septembrie si cel al Carnatilor de Plescoi – Buzau -> 5-6 octombrie.

Si pentru ca orice olimpiada premiaza si incununeaza succesul, cele mai constiincioase gospodine vor fi premiate cu ulei pentru tot sezonul!

Ajuta-ne sa strangem cele mai multe borcane la un loc. Daca pastrezi traditiile si te pregatesti pentru iarna cu conserve de legume te premiem. Inscrie si tu productia ta de borcane pe site-ul Olimpiadei si poti castiga ulei pentru tot sezonul: www.bucatarulunisol.ro


Recomandari pentru tine si casa ta

Bijou Espresso Machine

- 900 lei
1599.99 lei
699.99 lei

  • 2 comentarii
  • Mathe_Karoly, 31 decembrie 2013

    IMI PLACE SI CU ULEIUL UNISOL ESTE NOTA 10.

  • Gustos_Ro, 25 octombrie 2013

    Buna ziua! Doamna Elena Tilea, noi nu avem nicio legatura cu aceste premii, va rugam sa ii contactati pe reprezentantii Unisol pentru mai multe detalii. Multumim. Echipa Gustos.ro