Cozonacul nu ar trebui sa lipseasca de pe masa cu bunatati specifice sarbatorilor de iarna. Cozonacul este o prajitura traditionala romaneasca si bulgareasca, dar si italienii au al lor panettone, o prajitura asemanantoare, care este gatita tot de Craciun, in regiunea Lombardia. Bineinteles, exista nenumarate retete de cozonac, unele care imprumuta de la italieni sau de la bulgari, altele care improvizeaza, aducand imbunatatiri retetei originale. Insa, cel mai bun cozonac e cel care e "cel mai pe gustul tau". Astfel, pentru a afla secretul unui cozonac perfect, te invitam sa descoperi mai intai care dintre cozonacii de mai jos ti se potriveste cel mai bine. Ai 20 de retete simple si gustoase din care sa alegi:
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii