Cozonacul nu ar trebui sa lipseasca de pe masa cu bunatati specifice sarbatorilor de iarna. Cozonacul este o prajitura traditionala romaneasca si bulgareasca, dar si italienii au al lor panettone, o prajitura asemanantoare, care este gatita tot de Craciun, in regiunea Lombardia. Bineinteles, exista nenumarate retete de cozonac, unele care imprumuta de la italieni sau de la bulgari, altele care improvizeaza, aducand imbunatatiri retetei originale. Insa, cel mai bun cozonac e cel care e "cel mai pe gustul tau". Astfel, pentru a afla secretul unui cozonac perfect, te invitam sa descoperi mai intai care dintre cozonacii de mai jos ti se potriveste cel mai bine. Ai 20 de retete simple si gustoase din care sa alegi:
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii