Cozonacul nu ar trebui sa lipseasca de pe masa cu bunatati specifice sarbatorilor de iarna. Cozonacul este o prajitura traditionala romaneasca si bulgareasca, dar si italienii au al lor panettone, o prajitura asemanantoare, care este gatita tot de Craciun, in regiunea Lombardia. Bineinteles, exista nenumarate retete de cozonac, unele care imprumuta de la italieni sau de la bulgari, altele care improvizeaza, aducand imbunatatiri retetei originale. Insa, cel mai bun cozonac e cel care e "cel mai pe gustul tau". Astfel, pentru a afla secretul unui cozonac perfect, te invitam sa descoperi mai intai care dintre cozonacii de mai jos ti se potriveste cel mai bine. Ai 20 de retete simple si gustoase din care sa alegi:
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii