Nu exista desert mai romanesc ca papanasii. Asta chiar daca se spune ca papanasii fierti isi au originile in bucataria austro-ungara sau ca papanasii prajiti sunt de origine moldava. Oricum ar fi, papanasii sunt foarte apreciati si extrem de gustosi, indiferent de felul in care sunt facuti. Pentru a va indulci zilele mohorate de toamna, noi va propunem 10 retete pe care sa le incercati si prin care sa-i bucurati pe cei mici... si nu numai:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii