Nu exista desert mai romanesc ca papanasii. Asta chiar daca se spune ca papanasii fierti isi au originile in bucataria austro-ungara sau ca papanasii prajiti sunt de origine moldava. Oricum ar fi, papanasii sunt foarte apreciati si extrem de gustosi, indiferent de felul in care sunt facuti. Pentru a va indulci zilele mohorate de toamna, noi va propunem 10 retete pe care sa le incercati si prin care sa-i bucurati pe cei mici... si nu numai:
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii