Indiferent de sarbatoare, salata de boeuf este unul dintre preparatele care nu lipseste niciodata de pe mesele festive ale romanilor. Insa, putin stiu ca salata de boeuf nu a fost inventata nici de francezi, nici de romani, ci de un belgian stabilit in Rusia, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea - chef Lucien Olivier. Initial, acest preparat era unul de lux, pregatit cu ingrediente scumpe, precum carne de vanat, crab, caviar etc. In timp, au aparut si variante adaptate pentru toate buzunarele, nu doar pentru aristocrati. Si la noi exista mai multe feluri in care salata de boeuf poate fi pregatita. Noi va prezentam 10 retete simple si delicioase, voi alegeti care este cea care vi se potriveste cel mai bine:
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii