Intre 11 si 13 noiembrie 2016 va avea loc la Romexpo (Pavilionul E2 – Sala Sadoveanu si Sala Eminescu), cea de-a...
Coreea de Sud, invitata de onoare a celei de-a patra editii a Asia FestIn Indonezia aproape cu orice ocazie are loc o masa festiva, asa numitul „Selamatan”, unde se ureaza reciproc...
Delicii din Indonezia - Creveti cu muguri de bambus in crema de nuca de cocosAceasta supa cu arome exotice are un gust deosebit si o textura foarte catifelata. Se pregateste usor si rapid, iar gustul te...
Supa crema de morcovi in stil indianDe multe ori mi s-a intamplat sa caut pe net diferite lucruri si sa dau peste retete chinezesti. Aproape fiecare blog culinar...
Cum sa gatim mancarea chinezeasca perfectaTofu - sau branza de soia, cum i se mai spune - se prepara din lapte de soia imbogatit cu un coagulant acid de tipul...
Tofu, perfect pentru toata lumeaSushi-ul este un preparat japonez foarte iubit nu doar in tara sa de provenienta, Japonia, ci si in alte parti ale lumii....
Sushi - beneficii si pericoleSaptamana trecuta v-am intrebat, prin intermediul TPU.ro, care e mancarea voastra exotica preferata. Am primit tot soiul de...
Cele mai bune mancaruri exoticeAm fost in Japonia datorita unui congres de Geologie care m-a sponsorizat in intregime, eu urmand sa-mi expun lucrarile...
Orez, sushi, sukiyaki - experienta culinara a unei romance in JaponiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise