Intre 11 si 13 noiembrie 2016 va avea loc la Romexpo (Pavilionul E2 – Sala Sadoveanu si Sala Eminescu), cea de-a...
Coreea de Sud, invitata de onoare a celei de-a patra editii a Asia FestIn Indonezia aproape cu orice ocazie are loc o masa festiva, asa numitul „Selamatan”, unde se ureaza reciproc...
Delicii din Indonezia - Creveti cu muguri de bambus in crema de nuca de cocosAceasta supa cu arome exotice are un gust deosebit si o textura foarte catifelata. Se pregateste usor si rapid, iar gustul te...
Supa crema de morcovi in stil indianDe multe ori mi s-a intamplat sa caut pe net diferite lucruri si sa dau peste retete chinezesti. Aproape fiecare blog culinar...
Cum sa gatim mancarea chinezeasca perfectaTofu - sau branza de soia, cum i se mai spune - se prepara din lapte de soia imbogatit cu un coagulant acid de tipul...
Tofu, perfect pentru toata lumeaSushi-ul este un preparat japonez foarte iubit nu doar in tara sa de provenienta, Japonia, ci si in alte parti ale lumii....
Sushi - beneficii si pericoleSaptamana trecuta v-am intrebat, prin intermediul TPU.ro, care e mancarea voastra exotica preferata. Am primit tot soiul de...
Cele mai bune mancaruri exoticeAm fost in Japonia datorita unui congres de Geologie care m-a sponsorizat in intregime, eu urmand sa-mi expun lucrarile...
Orez, sushi, sukiyaki - experienta culinara a unei romance in JaponiaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise