Zucchini pane cu mousse de gorgonzola

Descoperă deliciul crocant al zucchini pane, perfect completat de mousse-ul fin și cremos de gorgonzola. O combinație savuroasă ideală pentru aperitive rafinate sau gustări speciale.

Ingrediente

  • Ingrediente Zucchini pane cu mousse de gorgonzola:
  • 150 g brânză gorgonzola cremoasă
  • 1 zucchini
  • 100 g făină
  • 2 ouă
  • 100 g pesmet
  • 100 g cremă de brânză proaspătă
  • Ulei pentru prăjit
  • Sare și piper

Mod de preparare

Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola:

Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust.

Bateți ouăle într-un bol, cu un praf de sare.

Fiecare bucată de zucchini se trece prin făină, apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Se pun la prăjit într-o tigaie, în ulei bine încins. Se prăjesc la foc mare, pentru cca 1 minut pe fiecare parte.

Pregătiți acum și mousse-ul de brânză gorgonzola.

Puneți crema de brânză proaspătă și brânza gorgonzola cremoasă într-un bol. Adăugați puțin piper, apoi mixați până obțineți o cremă omogenă.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise