Autor:
amalia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 31 iulie 2020
Ingrediente
4 ouă, 4 lg de zahăr, 4 lg de faină, 4 lg de ulei, un praf de sare, 1 plic zahăr vanilat, 2 lg de cacao, 1 praf de copt, 2 lg fulgi de migdale, 3 nectarine
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând continuu. Adaugi uleiul în același fel . Presari făina în ploaie și amesteci ușor cu o spatulă. Adaugi praful de copt si torni jumătate din compoziție în tava cu hârtie de copt. In cealaltă jumătate adaugi cacaoa și torni peste blatul galben, apoi așezi feliile de nectarine și presari fulgii de migdale.
Coci în cuptorul preîncălzit la 150°C pentru cca 40 de minute. Verifici cu scobitoarea pentru mai multă siguranță.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan zebra cu nectarine" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate