Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul.
Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si se strecoara zeama, in ea se pune orezul si se pune iar pe foc, la foc potrivit.
Se curata ceapa, se toaca julien si se pune la prajit cu putin ulei, se lasa sa se rumeneasca usor, se adauga apoi gogosarii taiati fideluta, se adauga morcovii taiati rondele si se pune capac pe tigaie sa fiarba la foc mocnit, asa se vor patrunde si intrepatrunde gusturile. Se adauga gogonelele taiate fideluta si se fierbe totul.
Cand sunt fierte, se adauga si rosiile tocate felii fine, se lasa pe foc mic pana cand rosiile isi lasa zeama si totul are un gust si o aroma ametitoare, apoi se toarna compozitia peste zeama de peste, se mai trag cateva clocote si se opreste focul.
Se presara leustean tocat marunut, se pune cate o bucata de peste in castron si peste ea se toarna zeama de peste.
Sa aveti pofta, dragilor!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii