Zdrente de ou (adaos pentru supe)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Oul intreg se bate bine cu furculita. Se adauga batand mereu in forma de ploaie faina.Se continua adaugand apa rece pana cand s-a format un amestec subtire ca pentru clatite.In coltul unei pungi din material plastic se face o deschizatura de grosimea unui chibrit.Compozitia se toarna in punga.Prin deschizatura se lasa sa se scurga intr-o parte a supei de carne strecurata, amestecand usor cu o furculita.Dupa cateva minute se toarna in castronul cu restul de supa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise