Se curata legumele foarte bine, se taie in cuburi.Asezati-le intr-un vas mare, presarati sare amestecati si lasati pana a doua zi.
Se pun in borcane legumele si la urma zeama care au lasat-o. Se foloseste la orice fel de mancare toata iarna. Tocatura este sarata, nu mai adaugati sare in mancare sau spalati-o inainte de a o folosi.
Timpul de preparare depinde decat timp curatati si taiati legumele.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii