Fasolea se curata si se taie sau rupe in bucati.
Fasolea se curata si se taie sau rupe in bucati. Oasele afumate se desfac in bucati si se spala. Se pun la fiert in apa. Adunam toata spuma pe care o face carnea. Adaugam la fiert si fasolea.
Legumele se curata si se taie foarte marunt in cubulete.
Intr-o cratita punem uleiul, ceapa si lasam sa se caleasca. Adaugam radacinoasele, apoi ardeiul, rosiile taiate cuburi, o cana de apa si lasam sa fiarba toate legumele.
Cand fasolea este fiarta, adaugam in oala legumele si pasta de rosii.
Potrivim de sare si lasam sa mai dea cateva clocote impreuna.
Verdeata tocata se pune in zama si se stinge focul.
La servire adaugam smantana dupa preferinta.
Mie imi place cu ceapa verde sau ardei iute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii