Se coc vinetele si ardeii capia pe tabla incinsa sau direct pe ochiul aragazului, apoi se curata si se lasa sa se scurga.
Se curata ceapa si se taie. Se pune la calit in uleiul incins, pana se aureste.
Vinetele se toaca, ardeii se taie cubulete si ciupercile se taie feliute subtiri.
Se pun toate peste ceapa calita.
Se adauga pasta de rosii, sare, piper, foi de dafin dupa gust.
Se lasa sa fiarba la foc mic circa 2 ore. Se amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca.
Se spala borcanele si se sterilizeaza. Eu le-am dat pe tava in cuptor pentru 10 minute.
Ca sa tina bina peste iarna, se pune zacusca fierbinte in borcane si se dau la cuptor pentru inca 10-15 minute.
Se scot din cuptor, se pun capacele, si se lasa borcanele acoperite pana a doua zi.
Din ingredientele de mai sus se obtin 8 borcane de 400g.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii