Ingrediente
6 vinete coapte, 6 ardei grasi copti, 6 cepe rosii mari, 250 gr rosii in bullion, 150 gr pasta de ardei kapia, 1 ceasca ulei de masline, Sare, piper, Boia dulce afumata, 1 foaie de dafin, 1/2 lingurita cimbru uscat
Dificultate: Redusa | Timp: 4h 10 min
7 voturi
Mod de preparare
Ardeiul copt si vinetele se toaca marunt. Tocam marunt si rosiile din bullion.
In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se pun vinetele, ardeiul, ceapa calita, pasta de ardei kapia, rosiile in bulion si condimentam cu sare, piper, boia dulce afumata, frunza de dafin si putin cimbru uscat.
Amestecam bine si pornim Crock Pot-ul pe functia High timp de 4 ore. La jumatatea timpuluise amesteca bine si se roteste vasul slow cookerului in partea opusa.
Cand este gata, zacusca se pune in borcane sterilizate si se asaza pe capac.
Dupa ce se racesc borcanele, se intorc normal si se depoziteaza intr-un loc racoros.
Pofta buna!