Se coc vinetele si gogosarii.Se curata si se toaca impreuna pe fun(se pot toca numai vinetele,iar gogosarii se taie felii).
Se oparesc rosiile,se curata de pielite si se taie in sferturi.Se pun vinetele.gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul,in care s-a rumenit ceapa (dupa gust).Se pune zaharul,se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic,pana mai scade zeama, observand sa nu se prinda de fund.
Se poate pastra pe iarna ca si zacusca de ardei.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii