Gogosarii si vinetele se coc si se decojesc, apoi se toaca.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt sau se toaca.
Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga gogosarii, vinetele, cateii de usturoi si condimentele.
Se fieb la foc mic, se mesteca in continuu sa nu se prinda, pana cand se alege uleiul.
Se scot foile de dafin si cateii de usturoi cand este gata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii