Carasul, curatat si spalat, se tine ½ ora presarat cu sare, se spala si se pune in oala sub presiune cu otet, ulei, apa, sare, piper, dafin si se fierbe 3-4 ore la foc foarte mic, sa se inmoaie oasele. Ceapa taiata marunt se soteaza in 2-3 linguri de ulei, apoi se trece prin masina de tocat sau robot de bucatarie, impreuna cu gogosarii copti si pestele fiert. Se tine la cuptor cca 30 min sa fiarba putin, apoi, fierbinte, se pune in borcane, deasupra se pune un strat mic de ulei, se inchid bine cu capac sau cu celofan si se sterilizeaza pe baia de apa timp de 30 de minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii