Ghebele se oparesc 10 minute in apa cu otet si se scurg bine.Ceapa se da prin masina de tocat si se caleste in ulei.Gogosarii,ardeii , ciupercile si morcovii se dau prin masina de tocat si se pun peste ceapa.La sfirsti se pune bulionul,foile de dafin,sare si piper dupa gust.Se fierbe in cuptor, pina cind iese uleiul deasupra.Cind este gata se aseaza in borcane si se fierbe in dunt o ora.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii