Se caleste - 1 kg ceapa in 200 g ulei,
se coc si se curata 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari care se adauga la fiert alaturi de 1 kg ciuperci (sau 4 conserve/eu asa fac),
se adauga sare, piper, 3 linguri zahar sau miere, foi de dafin si 500 g bulion sau 1 kg suc de rosii.
ies cam 8,9 borcane de 400g.
ce pune in borcane si se lasa la cuptor cam 40-60min.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii