Incep prin a va marturisi ca am 25 ani si este pt prima data cand fac zacusca.
Incep prin a va marturisi ca am 25 ani si este pt prima data cand fac zacusca, desi o ador iar rezultatul a fost mult peste asteptari, DELICIOASA si o sa respect aceasta reteta an de an.
Am inceput prin a coace vinetele, le-am curatat de coji am ales semintele si le-am tocat.
Bun.. ardeii i-am spalat, curatat si dat prin masina electrica (sita mare cu ochiuri rotunde), cu ceapa am procedat la fel: spalat, curatat, dat prin masina. Rosiile le-am curatat de coaja si le-am taiat in opt.
Bun.. am incins uleiul, am pus ceapa, am lasat-o pana ce s-a inmuiat putin. Am pus ardeiul, dupa ce a dat cateva clocote si s-a legat putin, am pus vinetele. Am lasat sa fiarba aprox. 10 min, apoi am pus rosiile.
Am pus dafinul, sarea si piperul. Am lasat sa fiarba la foc domol sa nu se afume cca. 3 ore in care am amestecat constant.
Inainte cu 5 min de a lua de pe foc, am adaugat 2 lg mari zahar. Rezultatul : UN DELICIU GARANTAT. 16 Borcane de 800 gr pe care le-am bagat la cuptor pt sterilizat. Dupa 15 min, am stins cuptorul si le-am lasat sa se raceasca.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii