Vinetele si ardeii capia se coc, se curata si se lasa la scurs. Gogosarii se utilizeaza in stare cruda. Ceapa, morcovii, vinetele,ardeii capia, gogosarii, (spalati si curatati de seminte) se dau prin masina de tocat.
Toate legumele se pun in vase separate. Se caleste ceapa (20 min) dupa care se adauga treptat la 20 min morcovii, la alte 20 de minute gogosarii si ardeii capia, dupa alte 20 de minute vinetele si apoi dupa 30 min se adauga bulionul,sarea, foile de dafin, piperul si mierea.Dupa ce incepe sa clocoteasca, se mai lasa sa fiarba aproape o ora. Se aseaza in borcane si se sigileaza.
Se fierbe in dunt o ora.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii