Cuptorul trebuie preincalzit. Intr-un vas se amesteca faina cernuta, praful de copt, sarea si bicarbonatul.
Separat se bate zaharul cu untul, la mixer si se adauga si ouale, unul cate unul.
Se amesteca esenta de portocale cu laptele si colorantul portocaliu si se adauga peste aluat si cu amestecul de făină. Se adauga si zeama si coaja de portocala rasa. Se amesteca bine.
Se coace la cuptor in jur de 10-15 minute, apoi se lasa la racit.
Penru a prepara crema vom mixa crema de mascarpone cu ghimbirul confiat si maruntit si cu zeama de portocala.
La final se lipesc fursecurile doua cate doua cu crema de mascarpone.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii