White Chocolate Lamington

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
White Chocolate Lamington

Ingrediente

  • Ingrediente blat :
  • 200 g ciocolata alba
  • 120 g margarina sau unt
  • 180 g faina
  • 50 g lapte praf
  • 50 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • Pentru glazura :
  • 100 g ciocolata alba
  • 1 cub unt
  • 1 lingurita apa
  • +fulgi de cocos

Mod de preparare

Topim ciocolata si margarina separat si le lasam sa se racoreasca.

Mixam ouale cu zaharul si laptele praf pana isi dubleaza volumul si devin spumoase.

Adaugam ciocolata si margarina racite si amestecam.

Acum adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura.

Turnam compozitia intr-o tava (26x20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 40 minute.

Lasati prajitura sa se raceasca complet.

Eu am facut-o de cu seara si a doua zi am glazurat-o.

Topim ciocolata impreuna cu untul si lingurita de apa pe bain-marie,o lasam sa se racoreasca usor si dam prin ea prajitura taiata cuburi,dupa care tavalim cuburile prin cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise