Vulcanul noroios

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa
Vulcanul noroios

Ingrediente

  • 600 gr pulpa de porc
  • 3 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 2 capatani de usturoi
  • 3 linguri vin rosu sec
  • ulei
  • condimente (sare, oregano, cimbru, piper)
  • patrunjel

Mod de preparare

Carnea de porc se taie in cuburi potrivite si se pune la prajit intr-o tigaie. Ceapa se caleste si ea, dar separat. Ardeiul se taie julien. Carnea se pune intr-o oala,cu tot cu uleiul in care s-a prajit, peste care se adauga ceapa, ardeii si condimentele, dupa care se acopera cu apa si se baga la cuptor. Dupa 40 minute, adaugam rosiile in bulion, care au fost taiate cubulete. Se mai lasa la fiert 15 minute, dupa care adaugam usturoiul zdrobit si vinul. Dupa 5 minute se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu mamaliguta si castraveti bulgaresti. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise