Se bate vrabioara bine, pe o parte si pe cealalta, pentru a se zdrobi fibrele tari. Se unge cu un strat subtire de ulei, se infasoara rulou si se lasa la fezandat o zi in frigider. Inainte de a o frige gratar, se inlatura untdelemnul cu un servetel de masa. Se frige pe gratarul incins in prealabil, fara grasime. Cind este gata, se sareaza si se presara cu cimbru.
Se serveste cu diverse garnituri si o salata
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii