Imi plac mesele calde ori de cate ori am ocazia. Iar cand pronunt in sinea mea "ca-a-a-l-de", simt si o incredibila pofta sa ma satur mai intai cu aburii mancarii proaspat luate de pe foc. Mancarea asta m-a uns pe suflet fix asa, intr-o dupa-amiaza cu foame de lup :) si vreme capricioasa.
Intr-o tigaie prajesti in putin unt carnea feliata fasii subtiri, cam 10 min. Separat prepari zeama de legume si dupa cele 10 min de prajit o torni peste carne. Concomitent, intr-o alta tigaie calesti in ulei ceapa taiata solzisori, ardeiul fasii si ciupercile feliate. Cand devin moi si arata facute (dupa 5 min. aprox.), se adauga peste ele carnea cu tot cu zeama. Condimentezi si acoperi tigaia, mai lasi inca 10 min. Adaugi apoi smantana, sosul de hrean, amesteci, mai lasi 2-3 min. Servesti cu paine proaspata, cat e calda mancarea. Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii