Se fierbe carnea la foc moderat, cca 2 ore, in 2 l de apa, impreuna cu legatura de ierburi aromatice, cartoful,telina, ceapa, osul de vitel si sare.
Odata fiert, se lasa la racit,apoi se taie felii si se aseaza pe un platou.
Intre timp, in vasul de la mixerul vertical, se pun ouale crude,tonul, fileurile de hamsii, capperi si putina sare. Se adauga, lent, uleiul si se mixeaza pana se fac ca o crema (maioneza). Inainte de a opri mixerul, se adauga sucul de la o jumatate de lamaie.
Cu acest sos, se acopera feliile de carne.
Se orneaza cu felii de lamaie (jumatatea ramasa), masline negre, felii de cartof si morcov.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii