autor:

Lucian Ionescu

» » Mancaruri cu carne

Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Autor: Lucian Ionescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucian Ionescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 500 gnochi (galuste din cartofi), 500 g carne de vitel, 400-500 g ciuperci (proaspete), Legume: 1-2 morcovi, 2-3 cepe, 1 ardei gras, Ulei de floarea soarelui si ulei de masline, Bulion (suc de rosii), condimente, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita taiata bucati se pregateste sote la cuptor, in vas Jena (putina apa, putin ulei de masline, legume felii, codimente, sare).
Se pregatesc gnochi conform retelor din acest site:
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/gnochi-de-cartofi.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/galuste-de-cartofi-la-cuptor.html
sau se cumpara ca produs semipreparat.
Se fierb gnochi pina se ridica la suparafata apei.
Ceapa se taie fin, se caleste usor si spre sfirsit se adauga ciupercile curatate si taiate bucati. Dupa ce s-au inabusit bine, se adauga bulion (suc de rosii), o parte din zeama de la sote, condimente si sare dupa gust. In final, se adauga gnochi scursi de apa si se mai da un clocot.
Se servesc pe o farfurie impreuna cu carnea sote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    arata extraordinar de bine!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 500 gnochi (galuste din cartofi)
  • 500 g carne de vitel
  • 400-500 g ciuperci (proaspete)
  • Legume: 1-2 morcovi
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras
  • Ulei de floarea soarelui si ulei de masline
  • Bulion (suc de rosii)
  • condimente
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Lucian Ionescu
Prajituri (gogosi) din flori de salcam

Prajituri (gogosi) din flori de salcam

Se face din oua, lapte, praf de copt si faina o compozitie ca la clatite, insa mai consistenta (cam

40 voturi    12 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Se curăţă, se spală şi se fierb uşor urzicile în puţină apă. Se strecoară de zeamă, sau,

18 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sirop din conuri de brad

Sirop din conuri de brad

Satenii din zona de munte a judetului Harghita considera siropul obtinut din conuri de brad net

111 voturi    16 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

arata extraordinar de bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume