Incalziti o tigaie obisnuita mare la foc mediu spre mare si adaugati ulei. Sotati usturoiul pentru cinci secunde, apoi adaugati carnea tocata de vita si cubul Knorr, ca baza pentru mancare. Caliti carnea pana se rumeneste. Apoi puneti varza si piperul, si gatiti pana ce legumele se fragezesc si carnea este gatita complet. Puneti sosul de soia. Adaugati amidonul sau faina si apa si adaugati-le in amestecul din tigaie. Asezonati cu piper. Lasati pe foc pana ce sosul se ingroasa.
Se poate servi cu orez sau taitei.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii