Se taie carnea de vita in fasii de 5 cm si latime 1 cm. Se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul de soia, vinul de orez si zaharul. Se amesteca bine si se lasa la marinat 30 de minute.Intre timp se curata ciupercile si se taie felii. Daca aveti muguri de porumb taiati-i in 2. Se taie ceapa verde in bucatele de 2-3 cm.Se pune uleiul la incins si se pune carnea. Se amesteca continuu pana se schimba la culoare.Se scoate carnea din tigaie si se pastreaza calda.In grasimea ramasa se pune ceapa, ghimbirul si legumele. In caz ca nu este suficienta se mai pune o lingura de ulei. Se amesteca 3-5 minute.Se pune din nou carnea alaturi de sosul de stridii si putina sare. Se amesteca putin si se serveste cald pe un pat de orez simplu.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii