Dupa Sarbatorile Pascale si toata vara am trecut printr-o perioada foarte dificila si m-am impartit intre spital si casa.
Mi-era foarte rau si cam o saptamana organismul a refuzat orice aliment.
Atunci sotul meu mi-a pregatit visine cu zahar si cu frisca naturala preparata tot de el si a fost o reusita...Am putut manca si am simtit ca m-au racorit pur si simplu...
A facut pozele si acum am dat de ele in calculator.M-am gandit sa postez reteta pentru ca a fost o reteta simpla,dar facuta din dragoste si chiar a avut efectul scontat.
A spalat fructele,le-a curatat de codite,le-a scos samburii, dupa care a adaugat peste visine esenta, zahar dupa gust, zaharul vanilat, le-a amestecat cu grija si le-a lasat la rece.
In momentul in care zaharul s-a topit si s-a format siropul se pot consuma.
Sunt delicioase si vi le recomand cu placere...
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii