Visine conservate pentru iarna

Reteta de visine conservate pentru iarna. Visine conservate pentru iarna reteta simpla. Visine la borcan pentru iarna.Retete cu visine. Conserve de visine.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Visine conservate pentru iarna

Ingrediente

  • 3,5 kg de visine
  • 2,5 gr salicilat

Mod de preparare

Reteta de visine conservate pentru iarna este foarte simpla si se prepara la rece. Este o reteta veche, se face usor si se pastreaza foarte bine peste iarna. Se pot folosi la prajituri, torturi, visinata sau in orice fel doriti.

In acest fel se pot pastra pentru iarna si ciresele.

Se curata de samburi visinele sau ciresele si se lasa la rece pana a doua zi ca sa lase zeama. Se amesteca cu salicilatul dizolvat in zeama, se pun in borcane sau sticle. Se pun capacele si se pasteaza in camara . Simplu, nu?

Spor la treaba!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise