Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.
Se curata coditele, se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.
Se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.
In borcane de 800 gr se pun astfel: un rand de zahar, un rand de visine fara samburi, iar zahar, iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.
Deasupra fiecarui borcan se pun cate 3-4 aspirine pisate.
Acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii