Intr-o damigeana de 10 l se pun visinele, ciresele amare si zmeura (sau fragutele). Zaharul se pune la urma. Damigeana se scutura bine, pentru a se amesteca fructele cu zaharul. Se leaga cu tifon si se lasa la caldura 5-6 zile, pana cind fructele isi lasa zeama si se topeste bine zaharul, agitand-o zilnic. Dupa aceea se pune alcoolul, romul si vanilia. Damigeana se astupa bine si se lasa la rece pentru doua saptamani, agitind-o la fiecare 2-3 zile.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii