Portocala se inteapa cu cuisoarele,apoi se infasoara intr-o folie de aluminiu si se coace la cuptor,la foc potrivit,15-20 minute.Cand se raceste se taie cubulete.Cubuletele se pun intr-un castron si se adauga enibaharul sfaramat si mierea.
Deasupra se toarna vinul si se pune vasul pe foc,fara a-l lasa sa clocoteasca.Inainte sa fiarba se ia vasul de pe foc,se lasa 5 minute in repaus,apoi se toarna bautura in pahare calde.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii